Fons Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco (UAADB)

Fons Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco (UAADB)La Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco (UAADB) de Ciutadella es va fundar dia 19 de febrer de 1911, formant la seva primera Junta Directiva. Després d’una animada celebració en el saló d’actes del col·legi, la Junta va quedar definitivament aprovada. Inicialment, donat que no hi havia un local per a l’associació, les reunions es celebraven en el vestíbul de l’antic teatre amb unes cadires i unes taules velles. El primer president va ser D. Francisco Català, qui ja ostentava el càrrec de forma simbòlica des de 1909. El primer secretari va ser D. Juan Roselló, prevere, que va ser qui va predicar la primera festa de la Unión, celebrada dia 21 de maig de 1911.

Des de llavors, l’entitat es dedica a organitzar diverses activitats relacionades amb la cultura entre les quals destaca el “Saló Fotogràfic Don Bosco” que s’organitza cada dos anys des de l’any 1989 fins a dia d’avui.

Les imatges han estat cedides per la Unión de Antiguos Alumnos Salesianos de Ciutadella i estan en conservació a les dependències de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.