EL FONS FOTOGRÀFIC DE MARIA LLUÏSA SERRA BELABRE

EL FONS FOTOGRÀFIC DE MARIA LLUÏSA SERRA BELABREEl 27 d’octubre de 2011 a la sala d’exposicions de l’edifici de Can Victori de Maó, l’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular de Menorca va inaugurar una exposició sobre el fons fotogràfic de la senyora Maria Lluïsa Serra Belabre. Es tracta d’un acte inclòs en la celebració de l’any Serra, organitzat des del Consell Insular de Menorca amb la col·laboració de l’Ateneu de Maó

Es tracta d’una exposició d’unes 200 fotografies de diferents temàtiques que procedeix d’un fons d’imatges cedides per la família de la sra. Serra Belabre a l’Ateneu de Maó i posteriorment dipositades a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca per a ser catalogades, digitalitzades i conservades.

Al llarg de la seva vida la sra Serra va utilitzar la fotografia sobretot com a eina de treball i, d’aquesta manera, podem seguir la pista dels seus treballs, afeccions i viatges a través de les instantànies que anava fent i arxivant curosament a casa seva. L’exposició està dividida en set temes i una introducció, destacant sobretot els temes d’arqueologia, etnologia, paisatges i viatges. Les fotografies mostren no solament la seva vida sinó bona part de la vida cultural del Maó dels anys seixanta.