Josep M. Vidal Hernández. Un homenot menorquí arrelat i universal

Josep M. Vidal Hernández. Un homenot menorquí arrelat i universalExposició dedicada al més important dinamitzador cultural que ha conegut Menorca en els darrers segles. Amb aquesta mostra, l’Arxiu reté homenatge a Josep Miquel Vidal Hernández, que va ser una de les persones que més va col·laborar en la seva creació i, a més, un dels seus majors donants de fons, amb més de 40.000 fotografies cedides.
L’exposició té la intenció de mostrar una selecció del seu fons fotogràfic i alhora explicar els seus diferents vessants intel·lectuals amb l’ajut de diverses persones que el van conèixer prou bé. Per altra banda, també es pot descobrir no solament l’erudit, sinó també la persona que sempre estava disposada a ajudar, un personatge divertit portes endins que ha deixat a tots els que el coneixien un gran buit no solament cultural sinó també emocional.
L’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular de Menorca va fer itinerar l’exposició “Josep Miquel Vidal Hernández (1939 -2013), un homenot menorquí arrelat i universal” per diferents llocs de Menorca i també a l'Institut d'Estudis Catalans a Barcelona i la  47 Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent.